Четири консултантски фирми, включително McKinsey и BCG, са обвинени в

...
Четири консултантски фирми, включително McKinsey и BCG, са обвинени в
Коментари Харесай

McKinsey и BCG са обвинени в укриване на информация за връзките със Саудитска Арабия

Четири консултантски компании, в това число McKinsey и BCG, са упрекнати в несъблюдение на призовка от Конгреса на Съединени американски щати за документи, свързани с работата им с държавния фонд на Саудитска Арабия.

Главните изпълнителни шефове на компаниите, които също включват Teneo и консултантския бизнес по договорката, управителен от Майкъл Клайн, бяха призовани да дадат пояснение на чуване в сенатската комисия идната седмица, до момента в който законодателите ускоряват следствието в Саудитска Арабия Използването на „ мека мощ “ от страна на Арабия в Съединени американски щати.

Разследването стартира вследствие на съглашение на Саудитския обществен капиталов фонд да вземе дял в основаната в Съединени американски щати PGA Tour на голфа, само че прерасна в по-широко изследване на вложенията на PIF в Съединени американски щати.

„ Документите, търсени с тези призовки, са от решаващо значение за настоящото следствие на опитите на властнически държавни управления, като Саудитска Арабия, да употребяват мека мощ или да употребяват други тактики за въздействие вътре Съединените щати,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР