Четири дни, изпълнени с представяне на машини за индустрията от

...
Четири дни, изпълнени с представяне на машини за индустрията от
Коментари Харесай

Роботизацията, автоматизацията и 3D принтирането представиха бъдещето на индустрията в Интер Експо Център

Четири дни, изпълнени с показване на машини за промишлеността от последно потомство, ползотворни бизнес контакти, завладяваща съпътстваща стратегия и визии за бъдещето на промишлеността. В този дух протече 11-ото издание на интернационалния бизнес конгрес MachTech & InnoTech Expo 2019. От 15 до 18 април в четири изложбени зали на Интер Експо Център най-мащабното издание на форума от основаването му до момента сътвори професионална платформа за бранша на металообработката и индустриалните технологии.

В рамките на четири дни погледите на повече от 5600 гости от България и чужбина привличаха автоматизирани системи, коботи, 3 D принтери и произведения, основани посредством модерната технология и несъмнено – металообработващи машини колоси. Българските и задграничните представители на компании производители, снабдители, дистрибутори, вносители, бизнес делегации, иноватори и гости от профилирани образователни заведения бяха привлечени от продуктите и технологиите, които над 190 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция показаха. На обща повърхност, надхвърляща 10 000 кв.м, всички те показаха предложенията на повече от 400 международни марката.

С групови участия се включиха компании от Австрия и Чехия. В акцент на представянето им се трансфораха смарт технологиите, новаторските машини и инструментите за поддръжка. Срещайки представители на бизнеса от България и чужбина, форумът се трансформира в интернационална платформа за развиване на бизнеса, основаване на контакти и определяне на нови пазари. MachTech & InnoTech Expo 2019 притегли и вниманието на тайванските компании. В дните на ревюто Тайванският търговски център бе провел бизнес посещаване, а ползата на представителите на компаниите бе ориентиран главно към машиностроенето.

Изложението, което въодушевява
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР