Честото и продължително излагане на слънце може да предизвика пигментации.

...
Честото и продължително излагане на слънце може да предизвика пигментации.
Коментари Харесай

Най-добрият крем за пигментни петна - топ 7

Честото и дълготрайно излагане на слънце може да провокира пигментации. Бузите, носът, челото и брадичката са предразположени към появяването им. Тъмни сектори се образуват и от зарасли рани. За да не се мажете всекидневно за камуфлаж с декор дьо загар и пудра, в случай че сте със светла кожа, сведете до най-малко излагането на слънце и непрекъснато нанасяйте слънцезащита. При към този момент появили се петна потърсете избелващ артикул. В състава на избелващите средства постоянно попадат витамин С, AHA и BHA киселини, цитруси, оризово мляко, хидрохинон, третиноин, млечна или гликолова киселина. Пигментацията може да се отстрани и с микродермабразио, химически пилинг или лазер. Най-щадящо е постоянното отнасяне на лицето с избелващи кремове. Те работят последователно и трансформират положението.
Какво съдържа нормалният крем за пигментни петна по лицето
Съставът на най-хубавия крем за пигментни петна на лицето може да включва витамин С, коджикова киселина, ретинол, ниацинамид, млечна киселина, гликолова или азелаинова. Доверете се на избелващ крем за пигментни петна - колкото и висока да е цената му той ще е по-евтин от процедурите с лазер или от химическия пилинг при кожен лекар. Много марки на пазара създават избелващи кремове и артикули за справяне с пигментните петна. Проучихме кои са 7-те най-търсени и ефикасни средства, помогнали на доста хора за справяне с казуса. Доверихме се на рейтингите от уеб страниците и форумите, където потребителите са дали своят вот и написали за най-хубавия крем срещу пигментни петна отзиви и мнения:

● Изсветляващ крем за лице срещу пигментации Medi-peel Melanon Cream съдържа ниацинамид. Изравнява тена и защищава от окислителните процеси. Алфа липоевата киселина и аскорбиновата киселина имат антиоксидантно деяние. Екстракт от женско биле изсветлява.

● Крем Bioderma Pigmentbio Daily Care Brightening Daily Care SPF 50+ с азелаинова киселина и дестилат от корен на женско биле. Изсветлява и отстранява хиперпигментацията. Салициловата киселина предотвратява възпаления, ниацинамидът успокоява.

● Изсветляващ гел-крем Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream работи срещу пигментни петна с комплекса Sakura-Bright. Съдържа японски цитруси, рози, жасмин и магнолия. Плумерията понижава производството на меланин.

● Нощен депигментиращ крем за лице Eucerin Eucerin ANti-Pigment Night Cream минимизира тъмните петна по време на сън и предотвратява повторната им появява. Thiamidol понижава производството на меланин, а декспантенолът регенерира клетките.

● Нощна грижа Noreva Laboratoires Exfoliac Trio White Night-time Intensive Depigmenting Care ликвидира наличните пигментации и не разрешава образуването на нови. Кератиноцити и комплексите Reductol и Vita C2G блокират производството на меланин. Петната изсветляват.

● Избелващ крем за лице Gigi Ester C Skin Whitening ще ви избави от мелазма и лунички. Елиминира посттравматични петна от козметични и процедури и остарели белези от акне. Комплекс от киселини внимателно изсветлява. Изравнява тона.

● Дневен крем за лице против хиперпигментация Eptaderm Epta Spot Day Cream е обогатен с изсветляващи, подхранващи и защитни съставки. Формулата му включва дестилат от корен на женско биле с антибактериални свойства и избелващ алфа арбутин.
Къде да открием автентичен крем за унищожаване на пигментни петна по лицето
Аптеките и някои дрогерии оферират сходни средства, само че в случай че желаете да пазарувате комфортно от вкъщи си, своя крем срещу пигментни петна можете да откриете в интернет на следния адрес:. Онлайн магазин MAKEUP е платформата с най-богато наличие на козметика и аксесоари у нас. Сайтът ще ви предложи избор от над 3000 марки с повече от 148 000 грижовни продукта.

Избелването на лицето е нескончаем развой. Може да отнеме месеци. Снижете до най-малко излизането на слънце. Непременно използвайте най-хубавите слънцезащитни артикули с фактор SPF50. Надписът PA върху някои средства засяга качеството на отбраната. PA + = отбрана 2-4 часа. РА ++ = 4-8 часа. РА+++ = 8 часа. PA ++++ = 16 часа и повече. За да не ви се постанова да търсите крем за пигментни петна, заложете на предварителната защита. Слънцезащитните артикули би трябвало да се нанасят даже в студено и облачно време.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР