Често в живота на човек се срещат периоди, в които

...
Често в живота на човек се срещат периоди, в които
Коментари Харесай

Неподозираните признаци на заключен късмет

Често в живота на човек се срещат интервали, в които нещата не вървят, непрестанно има нещастно стичане на условия, компликации при другояче елементарни житейски проблеми, застой в персоналните и обществените контакти. Човекът усеща неподходящо и възпиращо влияние във всеки миг, когато се пробва да реализира свое желание или проект. Тогава споделяме, че шансът просто ни е изневерил.

Когато този интервал трае необяснимо дълго и не се трансформира макар целенасочени дейности и старания, тогава можем да приказваме за загубен, заключен или ограбен шанс. Той мъчно се връща. Може ненадейно да просветне светлинка, само че бързо изчезва още веднъж.

Прагматиците считат тези моменти за краткотрайно събитие и се пробват да ги отстранен посредством промени в работните си привички или общуването с близките, тъй като не имат вяра във опцията шансът да бъде заключен.

Вярващите в сходни енергийни намеси търсят методите за отключване на шанса посредством разнообразни вълшебен ритуали.

За съмняващите се е нужна разяснителна информация, с цел да вземат позиция по казуса. Измислица или допустимо вмешателство са магиите за заключване на шанс?

 заключен шанс с катанец

На процедура това, което се посочва с думата магия е отрицателна нападателна офанзива на енергийно равнище. Дори завистта е тип енергийно вмешателство. Урочасването също съставлява такова влияние, задоволително е умеенето да се концентрира сила.

Негативно въздействие може да настъпи при една малко позната форма, наречена настъпено, т.е. когато човек неумишлено стъпи на място, където е осъществяван вълшебен обред. Има и напълно умишлено заключване на шанс, който се прави посредством предмети, които да завържат на възел или заключат с катанец шанса.

Всяко такова деяние е посягане против персоналната воля на индивида, вмешателство или навлизане в енергийното му поле, което рядко се осъзнава. Усеща се единствено наличието на нещо отрицателно, което спъва всекидневието и изцежда силите в опит да се отстранят неблагополучията.

Предпазване от сходни вмешателства има и това са най-често талисмани и амулети за шанс. Ако към този момент такава офанзива е осъществена, оправянето става посредством ритуални дейности за отключване на шанса като тези с катанец или развързване на шанс с три възела. Трябва единствено да се осъзнае нуждата от отбрана на персоналното енергийно пространство.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР