Често се питаме какъв е смисълът да имаш сродна душа,

...
Често се питаме какъв е смисълът да имаш сродна душа,
Коментари Харесай

6 въпроса, които не трябва да задавате на любимия си човек. Никога!

Често се питаме какъв е смисълът да имаш сродна душа, брачен партньор, безценен другар, в случай че не можеш да го измъчваш с безконечен поток от безпокойствие?

За страдание, постоянно забравяме мантрата “Не е нужно да изричате всяка мисъл, която ви хрумне. “ Вижте 6-те въпроса, които не би трябвало да задавате на своята половинка, с цел да имате здрава връзка.

№ 1: " Красива ли съм? "

Това е един в действителност призрачен въпрос. Стотици пъти сте получавали позитивен отговор на него с думи и дейности и да го задавате още веднъж, изключително с досадно наивна интонация, е много неестествено. Ако имате потребност от морална поддръжка, кажете. Такова искане звучи почтено и не наподобява на надълбоко стаена неустановеност и липса на самочувствие.



#2: " Ще ми изневериш ли в миналото? "

Интересно какво се чака в отговор? “Да, може би “ или “Не тази година “? Въпросът е от тези, които основават проблеми там, където (все още) ги няма, тъй като измените не се възнамеряват авансово. Обичате се, вярвате си един на различен, спазвате споразуменията за това какво е задоволително във вашата двойка и какво не.

№ 3: " С мен правиш най-хубавия секс в живота си, нали? "

Тук разновидността на отговор може да звучи по този начин: “Разбира се, с теб. И ти, уповавам се, също. Въпреки че тогава, в Бали, през 2010 година... Луд ваучър, море от уиски и още не те познавах … ”

Освен това да не забравяме, че и вие имате свои лични екзотични истории, за които е по-добре да не споделяте на обичания си и няма потребност да мерите пристрастеността си с минали завършения.

№ 4: “Ако аз съм най-хубавата, коя е на второ място? “

Трагичен въпрос за книгата на върховете на Гинес. Не желаете той да прегледа целия си лист с някогашни, да оцени вариантите, да ви опише за плюсовете и минусите и да ги класира, нали?



№ 5: " Обичаш ли ме? "

Той сигурно към този момент ви е дал отговор по доста разнообразни невербални способи - с отношението си към вас. И в случай че в действителност се съмнявате, за какво питате?

№ 6: “Ще се омъжиш ли за друга, в случай че умра? “

Да попиташ това е все едно да си на божествен плаж, да се наслаждаваш на слънцето и да отпиваш пина колада и внезапно да кажеш: “Не забравяй, че и двамата ще умрем някой ден “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР