Често причина за стомашните разстройства е неправилният начин на хранене.

...
Често причина за стомашните разстройства е неправилният начин на хранене.
Коментари Харесай

Индийско орехче против разстройство

Често причина за стомашните разстройства е неправилният метод на хранене. Понякога, при по-чувствителен корем, това се случва и след дълго пътешестване.

За да се преборите със стомашното разстройство, ще ви помогне черният пипер и индийското орехче. Глътнете шест зърна черен пипер и по-късно изпийте една чаша преварена вода.

За деца са нужни не повече от две зрънца. Не е належащо да се дъвчат. Този способ е доста комфортен и бърз, не изисква варене на артикули, по тази причина е напряко незаместим при пътешестване.

Индийското орехче има мощно деяние върху смутения корем. То е доста мощна фалшификация, по тази причина би трябвало да се употребява не повече от едно орехче на ден, и то при възрастни.

 Индийско орехче срещу разстройство

За да помогне индийското орехче, би трябвало да се изяде в настърган тип. Стърже се на най-ситното ренде, сред хапванията на орехчето се пие преварена вода.

За деца не се предлага въобще потреблението на индийско орехче, както и за хора с лабилна нервна система – при тях тази фалшификация в огромно количество може да провокира нервно разстройство и даже халюцинации.

При стомашно разстройство е потребно да се изяде един банан. Нарежете го на кръгчета и го изяжте, като преди този момент щедро го поръсите с настърганото индийско орехче.

Ако стомашното разстройство е зародило поради нервозен срив, ще помогне запарка от мента, лайка и невен. През лятото може да се прибавят и листа от горски ягоди.

При разстройство би трябвало да се пият доста течности, с цел да не се дехидратира организмът. Наблегнете на зеления чай и преварената вода, най-малко един ден не консумирайте никаква храна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР