Често по пътя си срещаме хора, които са предназначени да

...
Често по пътя си срещаме хора, които са предназначени да
Коментари Харесай

4 признака, че в живота ви се е появил човек, свързан с вашата карма

Често по пътя си срещаме хора, които са предопределени да прекрачат ориста ни. Кармата има свои проекти, на които от време на време е съвсем невероятно да се повлияе.

Кармичните връзки могат да бъдат доста къси и приятни, или тъкмо противоположното – доста дълги, изтощителни и сложни. Може да има доста от тях през живота ни, а може и въобще да не се случат, което обаче е доста рядко.

Защо в живота ни се появяват такива хора

Те би трябвало да ни излекуват. Кармата не ни вреди, макар че на пръв взор може да наподобява по този начин. Изцелението на душата става посредством прекарвания и проблеми. Когато би трябвало да се очистим, Вселената изпраща човек, който носи проблеми в живота ни, без да желае. Това духовно излекуване и пречистване на кармата е естествен развой, без който душата ни би натрупала негативизъм. 

Понякога изцелението се случва по друг метод. Това може безусловно да ни отърве от болест, горест и самотност. В този случай, индивидът е същински подарък от ориста за положителни каузи в минали животи или в този.

Те би трябвало да отворят очите ни за нещо значимо. Вселената знае какво ни чака, в случай че следваме пътя, по който вървим сега. Ако нашият път води до несгоди и проблеми, ориста ни изпраща човек, който оказва помощ да се предотвратят неприятности.

Те би трябвало да ни оказват помощ да станем по-добри. Ако човек мечтае да стане някой или да реализира нещо, тогава Вселената може да му изпрати другар или сродна душа, които са кармично свързани с него и ще му оказват помощ да доближи ново равнище на духовно развиване.

Ето по какъв начин да разберете, че сте кармично свързани с даден човек:
 4 признака, че сте кармично свързани с даден човек  4 признака, че сте кармично свързани с даден човек  4 признака, че сте кармично свързани с даден човек  4 признака, че сте кармично свързани с даден човек
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР