Често младите родители не успяват да направят нещо специално за

...
Често младите родители не успяват да направят нещо специално за
Коментари Харесай

С деца и бебета на кино? Вече е възможно

Често младите родители не съумяват да създадат нещо особено за себе си – вниманието напълно естествено е фокусирано върху децата, затова Дом на киното сътвори профилирани прожекции, позволяващи да бъдат гледани настоящи кинозаглавия, без да се постанова родителите да търсят детегледачка, или да се тормозят, че ще би трябвало да бягат към вратата, в случай че дребните се разсърдят.

Специалният формат на прожекциите ще разреши на родителите с бебета и дребни деца да се любуват на филмите от програмата.

За оптимално облекчение, родителите ще получат асистенция за качване на детските колички до кинозалата, а по време на прожекциите силата на звука ще бъде понижена и ще бъде непокътнато едва осветяване в името на бебешкия комфорт.

Първият филм от новия формат е " Проектът " Флорида ", който ще бъде прожектиран на 25 юли от 12:30 часа.

За кино лентата:

Орландо, Флорида. Мууни (Бруклин Принс) е едвам 6-годишна, само че към този момент има специфичен характер. Смелите й смешки не тормозят изключително нейната млада майка Хейли (Бриа Винаите). Подобно на всички жители на мотел „ Магически палат “, Хейли изпитва съществени финансови проблеми и по тази причина е принудена да се оправя с живота по всевъзможни способи. Тъй като има положително сърце, Боби – мениджърът на мотела, й оказва помощ и постоянно се пробва да внесе ред в нейния житейски безпорядък. „ Проектът „ Флорида “ е благополучен филм за един трагичен свят с чудесно преобразяване на Уилям Дефо в основната роля.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР