Често използваме термина основни неща в гардероба“ и колкото и

...
Често използваме термина основни неща в гардероба“ и колкото и
Коментари Харесай

Бялата риза и 12 идеи как да я носим по най-изискания начин тази пролет

Често използваме термина „ съществени неща в дрешника “ и колкото и да обичаме да сме в крайник с трендовете, точно тези универсални облекла форсират пулса ни, когато би трябвало да ги включваме в стайлинга си. Пример за това е бялата риза. Независимо дали я носим с дънки с прави крачоли или дълга пола, тя има всички качества, които търсим в капсулния дрешник, тъй като е лесна за включване във всевъзможни тоалети.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

И до момента в който през студените дни повече я носехме под пуловери и жилетки, то в този момент напролет обичаме да я съчетаваме с панталон и сако през работната седмица и с дънки и кожено яке през уикенда. Тъй като към момента е много хладно, харесваме и разновидността, в който под ризата можем да сложим тишърт или поло блуза, допълнена с грациозен панталон или мрачен деним. Толкова изтънчено и толкоз изискан. Вратовръзките, които се завърнаха в дамския стайлинг, както и макси колиетата също са прелестно и елегантно допълнение към бялата риза.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

Друга алтернатива за нашарване на стайлинга с нея е, в случай че сложим върху нея корсет, изключително от деним, тъй като е супер настоящ. Добавяме цветни аксесоари и се получава грациозен пролетен стайлинг. В галерията ни ще откриете още стилни хрумвания, както и шопинг находки, в случай че е пристигнало време да замените остарялата си бяла риза с нова.

 
17 цветни костюма за по-елегантен и пресен пролетен стайлинг

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР