Често имаме необясними симптоми, които не сме сигурни признак за

...
Често имаме необясними симптоми, които не сме сигурни признак за
Коментари Харесай

5 сигнала за натрупани токсини в тялото

Често имаме необясними признаци, които не сме сигурни симптом за какъв здравословен проблем са. Възможен отговор е прекомерното струпване на отрови в организма, които ни изпращат сигнали, че е време за филтриране. Ето пет сигнала, които тялото ни дава:

1. Необяснимо акне 

Ако не сте младеж и нямате открит хормонален дисбаланс, то бъдете сигурни че изненадващо акне приказва за струпване на отрови. Особено при дамите, преди и по време на ментруация,  цялото тяло се пречиства и това е повода да се появи акне – организмът се пробва да изхвърли непотребните отрови. 

2. Постоянно неприятен мирис

Ако след избран тип храна дъхът е неприятен, това е обикновено, само че в случай че непрекъснато имате неприятен мирис, изключително след измиване на зъбите, то евентуално дъхът не идва от устата, а от вашият храносмилателен тракт. Ако е в допълнение и със идната точка, то това е сигурен знак, че имате доста претрупан организъм.

3. Запек

Постоянен проблем с изхождането, с изключение на за липса на фибри, приказва и за прекомерно доста информация, която да обработи организмът ви. Храносмилателните ензими са затруднени да смелят толкоз друга, всекидневно мазна и нездравословна храна. Прекомерна консумация на алкохол и тестени произведения са всекидневно най-честите виновници за нередовно изхождане.

4. Подпухналост, сив загар на лицето

Сивкавият, вреден загар, изгубил своята естествена червенина, в допълнение с много подпухнали скули и бузи, е сигурен знак за задържане на вода и отрови в организма. Лечението за задържане на вода, парадоксално е – банкет на вода. Увеличете потреблението ѝ най-малко до дневния целесъобразен банкет, а това е 1.5 л за възрастен, с цел да може да върнете естественият розов звук на кожата си.

5 . Необяснимо постоянно неприятна миризма на тялото

Ако даже и след душ, последвал от добър дезодорант, усещате, че не ухаете добре и тялото ви мирише неприятно, то токсините, които всекидневно имат зловонна миризма, се отхвърлят от организма ви през кожата, което е безусловно обикновено.  

Не подценявайте никое от тези неща. Опитайте да балансирате храненето си, увеличете приема на вода и редуцирайте този на газирани и алкохолни питиета, с цел да може да спомогнете по-бързото излекуване на организма ви. Приемът на пробиотици е много целесъобразен, изключително при констипация, написа struma.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР