Често е традиция в сватбеното тържество да се включват членове

...
Често е традиция в сватбеното тържество да се включват членове
Коментари Харесай

„Семейството ми настоява да направя сестра си шаферка – те са бесни от решението ми“

Често е традиция в сватбеното празненство да се включват членове на фамилията, като братята, сестрите и братовчедите си обезпечават мечтаните места до тях булката и младоженеца, с цел да оказват помощ за празнуването на техния специфичен ден. Въпреки това, единствено тъй като доста хора избират да го създадат, не значи, че е обещано обвързване, изключително в случай че не съществуват фамилни връзки.

Една бъдеща младоженка разкри по какъв начин е била оставена в пословична къща за кучета, откакто настоя, че не желае по-малката й сестра да й бъде шаферка. Споделяйки обстановката в обществените медии, тя изясни, че братята и сестрите не са близки, което съгласно нея в последна сметка се дължи на родителите им.

Тя написа: „ Тя е доста неудобен/срамежлив човек. Тя е две години по-малка от мен и родителите ми постоянно са ме карали да я вардя. Някои образци, трябваше да се причисля към клубове, от които тя се интересуваше, с цел да не е сама, да изоставя да излизам с другари, с цел да бъда с нея, да подценявам триумфите, защото то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР