Честно казано, вече не ме интересува дали, кога и какво

...
Честно казано, вече не ме интересува дали, кога и какво
Коментари Харесай

Тео Ушев се озъби на Путин: Империята на злото трябва да бъде победена - Топ новини

Честно казано, към този момент не ме интересува дали, по кое време и какво държавно управление ще има в България. Единственото, което ме интересува е по кое време Народното събрание ще се събере и ще гласоподава незабавното изпращане на военна помощ на Украйна.

Това написа във Facebook аниматорът и режисьор Тео Ушев, представен от БЛИЦ.

„ Кога ще пратят всички остарели, ръждясали таралясници да се разбият в путлеровите сбирщини. Това ще бъде същинският лакмус за поддръжка на евроатлантическите полезности.

Против източно-ортодоксалната дивотия. Защото животът на всички ни зависи сега единствено от това – по кое време Империята на злото ще бъде победена вечно “, написа той.

Журналистът Петър Волгин не закъсня с коментар:

„ Ушев е огромен късметлия. Трябва доста да се радва, че може да рисува. Защото да мисли несъмнено не може. Не пропуща случай да ни покаже по какъв начин дребните му сиви клетчици никакви ги няма. Ако трябваше да си изкарва хляба с мислене, до момента да е починал от апетит “, написа Волгин във Facebook.

Честно казано, към този момент не ме интересува дали, по кое време и какво държавно управление ще има в България.Единственото, което ме…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР