Честито на всички гербаджии от Петрич и региона – кметът-рекордьор

...
Честито на всички гербаджии от Петрич и региона – кметът-рекордьор
Коментари Харесай

Предател в Narod.bg: Димитър Бръчков търси спасение при Румен Радев

Честито на всички гербаджии от Петрич и района – кметът-рекордьор по следствия и прокурорски преписки Димитър Бръчков се „ покръсти “ и към този момент търси избавление от правосъдни каузи и присъди под крилото на най-одобрявания политик – президента Румен Радев, разкри пред Narod.bg източник от югозападния град.

Предателят Бръчков употребявал появяването на президента и брачната половинка му Десислава на фестивала „ Пирин Фолк “ 2023 в Сандански, с цел да се присламчи към свитата му в търсене на политически индулгенции, възмущава се герберът пред Narod.bg.

Реклама

За първи път президент участва на фестивала в неговата 31-годишна история, което компрометираният Димитър Бръчков употребява, с цел да се съобщи в очите на публиката като „ човек на Румен Радев “, ядосва се петричанинът.

 Бръчката и Шушков се ослушват предизборно, зад тях се вижда президентът с защитата от НСО

Хитрецът много неудобно се появи и в компанията на някогашния зам.-министър на районното развиване Николай Шушков, който се пусна за кмет на Благоевград. Шушков искрено се брои за претендент на Румен Радев.

Въпросът е дали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще преглътне измяната и ще гласоподава за следващ път доверие на омаскарения Димитър Бръчков, питат в Петрич.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР