Честите позиви за уриниране са характерно оплакване при мъже с

...
Честите позиви за уриниране са характерно оплакване при мъже с
Коментари Харесай

Защо мъжете с увеличена простата будуват през нощта?

Честите позиви за уриниране са особено недоволство при мъже с аденом на простатната жлеза. Дори и при най-малък банкет на течности, пикочният мехур е деен. Причината е в разрасналата се простатна тъкан, която притиска мехура и лишава от размера му. Така той не може да действа както преди - запълва се по-бързо и е със засилена позивност.

Какво е отражението върху всекидневието на мъжа? Премисля деликатно маршрута си като непрекъснато се оглежда за тоалетна наоколо, лимитира водата и кафето, а също и срещите " на по бира " с другари. Тези рестрикции разумно го напрягат и изнервят. По-неприятното е, че поради напредване на положението, изразяващо се в в допълнение увеличаване на жлезата, позивите зачестяват и през нощта. При някои мъже нощните ставания за уриниране могат да доближат и до 8-9, което мощно утежнява качеството на съня и рефлектира с апатия и липса на централизация денем. Лазерната хирургия на простатата с Тулиум лазер 200 вата връща пълноценния, спокоен и зареждащ сън на мъжа. Той не помни за нощните ставания и проблемите с уринирането. А при съществуване на непрекъснат катетър, се отстранява дефинитивно.

Тулиум 200 вата е четвърто, последно, потомство лазерна система, която комбинира най-високата допустима мощ с водеща точност от единствено 0,2 мм навлизане в тъканта . Големината на простатата към този момент е без значение, тя се отстранява с допустимо най-щадящата техника в лазерната хирургия - вапоризация (т.е. изпаряване). Което при всеобщите лазери е мъчно постижимо - при тях хирургът е заставен да употребява по-агресивния способ енуклеация и спомагателни принадлежности, а това усложнява интервенцията. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД и в четирите филиала в България и Сърбия работят с оптимално усъвършенствания модел на Тулиум. Резултатите са респектиращи. Мъжът си връща струята на урината от младостта - мощна, непрекъсваща, бистра и без усложнения, а при подложен непрекъснат катетър - се отстранява дефинитивно.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора цялостен обзор на простатата на цената на консултация включва: консултация с уролог, премерване на размера на жлезата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

* Пациентът влиза при експерта с подготвен резултат от туморния маркер ПСА, изработен директно преди прегледа. Важи за Лейзър Мед - София.

тел. 02 4 760 760 моб. 089 952 11 01


* материалът е възложен от Лейзър мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР