Честит празник на служителите на реда. Да отдадем уважение и

...
Честит празник на служителите на реда. Да отдадем уважение и
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Честит празник на служителите на реда

Честит празник на чиновниците на реда. Да отдадем почитание и благодарност към тези, които всеки ден и час бдят за реда и сигурността на българските жители, без значение, че тази година няма тържествени празнувания и церемонии. Да почетем и тези чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са починали при осъществяване на дълга си. Това сподели водачът на БСП-София Калоян Паргов по случай 141-вата годишнина от основаването на Министерство на вътрешните работи.

„ Използвам мотива, с цел да благодаря съответно на Столичната дирекция на вътрешните работи за съдействието и партньорството при организирането и провеждането на всеобщи мероприятия в София “, съобщи ръководителят на градската организация на социалистите.

„ Желая им здраве, кураж и триумф в нелеката и виновна работа “, поздрави Калоян Паргов чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

„ Българските служители на реда имат цялостната ни поддръжка за справедливите си синдикални претенции, свързани с полагането на ексклузивен труд и заплащането за него. По време на изключителното състояние, а и по-късно те бяха на първа линия. Заслужават почтена компенсация за това, което вършат за обществото “, безапелационен е водачът на БСП-София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР