Чест прави на министър-председателя, че днес е тук при нас,

...
Чест прави на министър-председателя, че днес е тук при нас,
Коментари Харесай

Цветанов: Чест прави на министър-председателя, че дойде в парламентаКопирано от standartnews.com


Чест прави на министър-председателя, че през днешния ден е тук при нас, с цел да може фактически да даде информация по парламентарните въпроси. Това, което се прави през днешния ден, би трябвало да бъде оценено и да бъдем фактически справедливи.

Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ

Не е чест, а негово обвързване, репликира Антон Кутев по този мотив,

преди да стартира да задава въпроса си към премиера за резултата от диалога за газ с Владимир Путин.

„ Искам да благорадим на българското държавно управление за сполучливото председателство, което организирахме ", уточни политикът.

По думите му даже и през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разяснява тематиката за кохезионната политика и миграцията.

„ Нито за момент този спор не е отсъствал от срещите ", добави Цветанов като благодари за парламентарното измерение на българското председателство.

Според него това, че Западните Балкани са сложени като главен акцент е заслуга на министър-председателя.

„ Винаги би трябвало да приказваме, че част от националната сигурност минава през европейската вероятност на Западните Балкани ", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му няма различен общественик, който да е по този начин признат от балканските водачи и да направи България посредническа страна.

„ Най-важното, с цел да има разцвет и за България, и за района, това е свързаността, която би трябвало да има ", добави Цветанов.

Според него Борисов не би трябвало да се упреква, а да бъде подкрепян с дейностите на българското държавно управление.

Той се обърна към левицата с молба да вземат участие интензивно в дебатите.

„ Г-жо Нинова, ние водим дебата на практика не тук, а в Европа и отстояваме националните ползи на България ", съобщи Цветанов, като добави, че Българска социалистическа партия са изолирани от този спор.

„ Ние не преглеждаме председателството на ГЕРБ или на Българска социалистическа партия, а като обединяване на всички виновни политици, които ни съставляват на европейската сцена, с цел да работим дружно ", регистрира политикът.

Цветанов поддържа премиера за напъните и резултатите, като напомни доклада на министър Лиляна Павлова.

„ Аз съм уверен, че в оставащите няколко дни до приключване на нашето председателство ще отчетем високи резултати. Най-важното е, че ние получихме утвърждението на европейските водачи. Нека да бъдем справедливи ", съобщи Цветанов.
Копирано от standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР