Чешкият супермодел Каролина Куркова стана майка на трета рожба. След

...
Чешкият супермодел Каролина Куркова стана майка на трета рожба. След
Коментари Харесай

Супермоделът Каролина Куркова стана майка за трети път

Чешкият супермодел Каролина Куркова стана майка на трета рожба. След две момчета хубавицата този път е дарила брачна половинка си Арчи Друри с дъщеричка.

Популярната манекенка се похвали с радостната вест в профила си в Instagram в Деня на майката, който беше маркиран в Съединени американски щати на 9 май. Каролина Куркова и Арчи Друри са избрали да кръстят новороденото момиченце Луна Грейс, предава Дарик.

" Добре пристигнала на Луна Грейс, нашето малко ангелче. Тя се появи на този свят с розовата суперлуна. Преизпълнени сме с обич ", гласи текстът към фотографията, която оповестява появяването на новороденото момиченце, облечено с дрешка с благ крилца на гърба.

От обявата излиза наяве, че дребната Луна Грейс се е появила на бял свят посредством домашно раждане. Каролина Куркова заяви, че още веднъж ще става майка през декември предходната година. Тогава тя разкри, че третата ѝ бременност е била изненадваща за нея и брачна половинка ѝ Арчи Друри. Двойката има две момчета - Тобин Джак и Ноа Лий.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР