Чешкият президент Милош Земан се оплака по време на годишната

...
Чешкият президент Милош Земан се оплака по време на годишната
Коментари Харесай

Чешкият президент на война с журналистите: Трябва да бъдат изтребени като птиците Додо

Чешкият президент Милош Земан се оплака по време на годишната среща с чешките посланици по света, че публицистите към момента не са били унищожени като птиците Додо, пишат локални медии.

" Убеден съм, че интелигентността на чешките публицисти е на равнището на птицата Додо, това е творение, което е живеело на остров Мадагаскар и правомерно е изчезнало. Чешките публицисти обаче не желаят да изчезват, оплака се на посланиците Земан.

Додо е птица, близка с гълъбите, а в целия свят е знак на изчезнали скотски типове по виновност на индивида, защото целият тип е липсващ след появяването на холандските заселници на остров Мавриций през 16 век, защото били наивни и не бягали от хората.

Земан сподели безвкусната си смешка, която си прозвуча като апел за заличаване на чешките публицисти в края на неговата тирада за посланиците, която бе излъчена във всичките електронни медии.

Чешките публицисти реагираха неотложно на обществените мрежи, заявявайки, че техният президент приказва глупости. Още повече, че птиците не са обитавали Мадагаскар, както сподели той - т.е. че е объркал островите, че те не са били унищожени систематично и със закон, а тъй като безусловно са се доверили на хората.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР