Чешка фолклорна певица почина от COVID-19, след като умишлено се

...
Чешка фолклорна певица почина от COVID-19, след като умишлено се
Коментари Харесай

Чешка певица почина от COVID-19, умишлено се заразила заради зеления сертификат

Чешка фолклорна певица умря от COVID-19, откакто съзнателно се е заразила с новия ковид, заяви Би Би Си, като цитира сина ѝ.

Изпълнителката Хана Хорка (57 г.) не е била имунизирана и в обществените мрежи е написала, че се възвръща след позитивен тест. Два дни по-късно обаче е умряла.

Синът ѝ, Ян Рек, споделя, че дамата се е заразила целеустремено, когато той и татко му се разболели. Певицата желала да получи " зелен " документ.
Мъжете от фамилията, които са изцяло имунизирани, се заразили с новия ковид към Коледа. Хорка решила да остане при тях, с цел да прекара.
 

— Hoi_Pollois (@Hoi_Pollois)
" Трябваше да се изолира за една седмица, тъй като ние бяхме с позитивни проби. Тя обаче остана с нас от самото начало ", споделя Ян Рек.

В Чехия се изисква документ за имунизация или за преболедуване за достъп до доста обществени и културни институции, кина, питейни заведения и кафенета.
Хана Хорка е пеела в най-стария фолклорен състав в Чехия - " Асонанце ". Тя желала да се болести с COVID-19 , с цел да не се преценява повече с рестриктивните мерки, споделя Рек.

Два дни преди да почине, Хорка написала в обществените мрежи, че се възвръща: " Ще има спектакъл, сауна и концерт ".

В деня на гибелта си, предходната неделя, певицата декларирала, че се усеща по-добре и даже се приготвила, с цел да отиде на разходка. Изведнъж усетила болежка в гърба и отишла да си полегне. Десет минути по-късно умряла.

Въпреки че Хана Хорка не е била имунизирана , тя не е вярвала в конспирациите, които се популяризират, безапелационен е синът ѝ. " Нейната философия беше, че е по-добре да се разболее от COVID-19, вместо да се имунизира. А не че ще ѝ бъде подложен микрочип или нещо сходно ", споделя той.

Младият мъж се надява, че историята на майка му ще убеди хората да се имунизират. " Ако имате образци от същинския живот, това е по-силно от графики и цифри ", е мнението на Ян Рек.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР