Червенокосата и щура колежка на Мира Добрева – Боряна Граматикова,

...
Червенокосата и щура колежка на Мира Добрева – Боряна Граматикова,
Коментари Харесай

Гръмна нов телевизионен скандал! Мира Добрева вдигна мерника на своя близка колежка!

Червенокосата и щура колежка на Мира Добрева – Боряна Граматикова, която освежава предаването й през уикенда, постоянно й късала нервите с неприятни изненади.

Увлечена в ексцентричните си изяви, зеленооката госпожица излизала от сюжета и постоянно изтърсвала реплики, които не били планувани и поставяли водещата в конфузно състояние. Макар че Добрева умее да се оправя в изключителни обстановки, екранната й партньорка имала навика да пуска непремерени изявления, след които брачната половинка на Жоро Торнев се чудела по какъв начин да замазва, твърди „ Таблоид “.

В едно от последните излъчвания дребната изстреля, че се подмазва на шефката си, тъй като е краят на месеца и е време за заплати. Това не било планувано по сюжет и Мира, откакто се окопити от несъответствуващото подхвърляне, отвърна:

„ Ами, подмазвай се тогава.” Въпреки постоянно изскачащите несъответствуващи мисли на червенокосата, Добрева доста държала на Боряна, тъй като момичето е забавно на феновете и наличието й оцветява другояче прекомерно сериозното предаване на русокоската.

 Червенокосата Боряна Граматикова къса нервите на Мира Добрева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР