Червените заминаха за Норвегия, където утре играят срещу Бодьо Глимт

...
Червените заминаха за Норвегия, където утре играят срещу Бодьо Глимт
Коментари Харесай

СЛЕД 3 ЗАГУБИ: Стойчо Младенов е доволен от ЦСКА в Лигата на конференциите

" Червените " отпътуваха за Норвегия, където на следващия ден играят против Бодьо Глимт
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва пред медиите преди заминаването на тима за Норвегия. Там на следващия ден от 22,00 часа " алените " ще играят против Бодьо Глимт в петия си мач от груповата фаза на шампионата Лига на конференциите на УЕФА. До момента те имат единствено една точка след тъждество и три загуби. Въпреки това, Младенов разгласи, че е удовлетворен.
  " Очаква ни мач като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки, ЦСКА играе тъкмо за това. Без Бисмарк сме. Хамза се разболя и той. Отиваме с по-малко хора, само че това не е от такова значение. Здравите ще вземат участие ", сподели той на Аерогара " София ". 

" Играем мач за мач, стремим се постоянно да печелим максимума. Понякога се получава, от време на време не. В Лигата на конференциите резултатите са неприятни, само че играта е доста добра. Доволен съм от представянето ни. Предпочитам да играем не толкоз добре, само че да печелим точки в последните два мача от шампионата. Има огромно равнене във опциите на всички тимове, всеки от всеки може да открадне точки ", добави наставникът на " алените ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР