Червени килими, награди и изложби – всичко това е страхотно

...
Червени килими, награди и изложби – всичко това е страхотно
Коментари Харесай

9 запомнящи се тоалета за 2022 г., обсъждани във всяка кухня

Червени килими, награди и изложения – всичко това е ужасно опрощение за звездите да излязат със закачливо облекло. Нямаме нищо срещу сами да пробваме някои рокли, само че няма да гледате други тоалети висша мода без усмивка. И в бонуса – костюмът на Робърт Патинсън, който беше окуражителен от стилните критици и осмиван от елементарните консуматори на мрежата.

Джулия Робъртс в Центъра за театрални изкуства

Джулия Робъртс излезе на 45-те награди на Кенеди Център в красива изискана рокля. Беше ушито по поръчка от Moschino. Изненаданите фенове считат, че всички портрети изобразяват не различен, а Джордж Клуни, с който актрисата е другарка отдавна. Е, Джулия има необичайно възприятие за комизъм.

Блейк Лайвли на аления килим на Met Gala 2022

Трансформиращата се рокля на Блейк Лайвли на Met Gala 2022 беше същинска сензация. Когато асистентът пусна превъзходния лък, публиката ахна, а фотографите с възмездие започнаха да снимат актрисата и спиращия дъха шлейф на нейния тоалет.

Ето по какъв начин наподобява роклята в целия си искра.

Зендая на премиите Еми

Почти всяка поява на Зендая на бял свят провокира еуфория измежду публицистите, тъй като тоалетите й са невероятни. Това се случи на 74-ите награди “Еми ”. Съгласете се, мъчно е да бъдете запомнени в чисто черна рокля, само че това облекло с пухкава пола от Валентино получи доста самопризнания. Образът на Зендая беше наименуван “зашеметяващ ” и съпоставен с духа на остарелия Холивуд.

Риана на представянето на козметика Fenty

Мнозина се пробват да скрият бременността си, само че не и Риана. На събитието от Fenty Beauty Universe тя се появи във визия, която стилните критици дефинираха като „ смела и занимателна “. Звездата носеше зелен топ от The Attico с отворен тил и сребристо-лилав панталон.

Кайли Дженър на откриването на изложбата в Ню Йорк

Кайли Дженър участва на стилното шоу на Mugler в Ню Йорк. Носейки изящна диамантена прическа, принадлежаща на уредниците, риалити звездата се трансформира в нещо като локален експонат. Журналистите означиха тясната й рокля, допълнена от високи ръкавици, украсени с пера.

Джесика Частейн на Оскарите

Джесика Частейн носеше рокля на Gucci на 94-ата гала по раздаването на премиите Оскар. Стана сензация, критиците пишат, че актрисата наподобява “абсолютно кралска ”. Някои даже видяха „ вампирски искра “ в роклята.

Сара Джесика Паркър на аления килим на Met Gala 2022

Сара Джесика Паркър не си отхвърли удоволствието да се покаже на Met Gala 2022. Тоалетът й, планиран от дизайнера Кристофър Роджърс, има специфична история. Роклята е в символ на респект към шивачката, писателка и гражданска активистка, живяла в края на 1800 година Жената се споделяше Елизабет Кекли и този тоалет е отдаден на нея.

Тейлър Ръсел на Лондонския кино фестивал BFI

Тейлър Ръсел нямаше по какъв начин да остане незабелязана в тоалет на Schiaparelli. Актрисата пристигна на премиерата на кино лентата “Изцяло и изцяло ”, който беше показан на BFI London Film Festival.

Момичето е облечено в късо яке с остри плещи, бродирано под формата на черно грозде. Отдолу има сатенен корсет, към който е прикрепена пола с два лъка. Визията беше приключена със стилна шапка. Актрисата се облича с усет и може да наподобява малко сюрреалистично, само че постоянно стилна.

Джоджа Каи на музикалните награди Billboard 2022

Рапърката Доджа Кат на Billboard Music Awards 2022 получи цели 4 фигурки, само че впечатли публиката не с това, а с роклята си. Избрахме много непретенциозен ъгъл, само че знайте, че деколтето тук е мега надълбоко, а най-интимното е покрито с шлейф от тюл и 2 дребни златни кръгчета.

Бонус: Робърт Патинсън на премиерата на Батман

Публиката с възмездие стартира да приказва за Робърт Патинсън след ролята му в новия “Батман ”. На премиерата на кино лентата актьорът се появи в оувърсайз костюм на Jil Sander с солидни бижута. Модните критици нарекоха облика “изключителен ”, само че хората в обществените мрежи не оцениха тоалета и започнаха да се майтапят, надпреварвайки се в духовитост.

Е, кой тоалет ви хареса и кой не толкоз?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР