Червеите на Елвис, открити в тъмнината на дълбоките води …Изследователите

...
Червеите на Елвис, открити в тъмнината на дълбоките води …Изследователите
Коментари Харесай

Червеите на Елвис, открити в тъмнината на дълбоките води

Червеите на Елвис, открити в тъмнината на дълбоките води …Изследователите са разпознали четири типа доста причудливи дълбоководни червеи, които са кръстили на Елвис Пресли (Elvis Presley). (HiddenTruth.site)

 Защо този червей е толкоз цветен, когато живее в тъмнината на дълбоките води?
Защо този червей е толкоз цветен, когато живее в тъмнината на дълбоките води?В ново изследване, учени от Калифорнийския университет (University of California) и CNRS-Sorbonne Universite са описали в детайли четири обособени типа от това, което нормално е известно като червеи.Намерени са на 3000 фута под водната повърхнина на океана. Тези особени същества са склонни да се събират към трупове на китове и други органични субстанции.Изследователите са съумели да употребяват особено средство с дистанционно управление за събиране и добиване на живи екземпляри, тъй че да могат да бъдат следени в лабораторни условия.Въпреки, че на всеки от четирите типа е обещано публично научно название, червеите общо са наричани Червеи от Елвис (Elvis worms), заради преливащите им цветове, които наподобяват на пайетите, носени от артиста Елвис Пресли.
Четете още: НАСА тества робот за търсене на живот под леда (видео)Най-голямата мистерия обаче е за какво тези червеи се нуждаят от такива поразителни цветове …Те живеят толкоз дълбоки води, че всичко там е мрачно и черно. Самите червеи нямат очи, което значи, че няма метод да се видят един различен в реалност.Също, нито едно от другите животни, които населяват тази дълбочина не би могло да види техните цветни тела.Червеите на Елвис към момента се учат, а учените не са намерили пояснение за красивата им ярка багра.Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР