Черното е много повече от цвят“, написа Гери-Никол в социалната

...
Черното е много повече от цвят“, написа Гери-Никол в социалната
Коментари Харесай

Гери-Никол стана брюнетка, докато Тита все по-усилено копира старата й визия

„ Черното е доста повече от цвят “, написа Гери-Никол в обществената мрежа и показа най-новата си прическа – към този момент е чернокоска, като на места се подава и някой платинен кичур, видя HotArena.

След като тества всеки един колорит на русото и откакто се измори да дава хрумвания на сътрудниците си по какъв начин да разнообразяват блондинството си, Гери стана брюнетка. Истината е, че откогато налази музикалния шоубизнес, доста други известни персони започнаха да се въодушевяват точно от нея в най-различни аспекти.

Най-често се пробват да копират от цвета на косата й, защото варненката постоянно го разнообразява. Досега се придържаше към шареното в светлите му нюанси, само че пристигна време да посегне и към тъмната багра.

С черна коса явно също й отива.

През това време съперниката й Тита сменя грива след грива и ужасно доста прилича на Гери-Никол и старите й визии. Доста ВИП дами у нас постоянно прибягват до перуки, когато желаят да се покажат с нов цвят на косата, защото са малко тези измежду тях, които действително имат „ топки “ да опитват непосредствено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР