Черноморец проведе първата си тренировка за новия сезон във Втора

...
Черноморец проведе първата си тренировка за новия сезон във Втора
Коментари Харесай

Черноморец стартира подготовка, бивши футболисти на Левски подсилиха акулите

Черноморец организира първата си подготовка за новия сезон във Втора лига. " Акулите " бяха изведени на терена от новия старши треньор Ангел Стойков. Групата, която стартира под негово управление, бе от 28 футболисти, оповестиха от клуба.

Сред тях личаха имената на няколко нови играчи - предишните през Левски Тодор Чаворски и Пламен Димов, някогашните футболисти на ЦСКА 1948 Димитър Тодоров, Петър Генчев и Мариян Димитров, игралият в Черно море Живко Петков, както и Димитър Жеков. Последният, дружно с Генчев и Димитров за последно играха в Созопол.

Вече е явен и екипът, с който ще работи Ангел Стойков. Негов асистент ще бъде Марчо Дафчев, Даниел Бенчев ще е кондиционен треньор, а за подготовката на вратарите ще дава отговор Тихомир Тодоров.

" За мен е огромен чест и отговорност. Трябва да създадем добра организация като клуб и тимът да се утвърди в професионалния футбол. Времето ни притиска, само че с доста труд, работа и дисциплинираност съм уверен, че ще успеем ", разяснява Стойков.

На първата подготовка участваха няколко знакови фигури на бургаския и български футбол. Да уважат завръщането на Черноморец в професионалния футбол бяха пристигнали Златко Янков, Димитър Димитров - Херо и Диян Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР