Чернокожа жена от Охайо, която беше обвинена след спонтанен аборт

...
Чернокожа жена от Охайо, която беше обвинена след спонтанен аборт
Коментари Харесай

Чернокожа жена, обвинена след спонтанен аборт в банята, споделя чувствата си относно ареста

Чернокожа жена от Охайо, която беше упрекната след импровизиран аборт в тоалетната на банята си предходната година, сподели, че „ не желае друга жена да премине през това през което трябваше да мина. "

34-годишната Британи Уотс приказва с CBS Mornings в първото си изявление след ареста й през септември. Властите се намесиха, откакто болнична здравна сестра, която утеши Уотс, когато тя потърси здравна помощ, се обади в полицията, сподели Уотс. По-рано този месец огромно правосъдно жури в Охайо реши да отхвърли обвиняванията.

На 19 септември Уотс беше бременна в 21 седмица и пет дни, когато видя „ неуместна “ течност, изтичаща от нея, тя сподели. Нейният акушер-гинеколог сподели на Уотс, че бременността й е нежизнеспособна, съгласно отчет на коронерската работа на окръг Тръмбул. След това Уотс беше превозена с кола за спешна помощ до болница Mercy Health St. Joseph Warren в Уорън, Охайо, където чакаше с часове „ до момента в който лекарят да влезе или да се обади “, сподели тя по време на и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР