Черно море уреди млад бразилски нападател. Става дума за 19-годишния

...
Черно море уреди млад бразилски нападател. Става дума за 19-годишния
Коментари Харесай

Млад бразилски нападател пристигна в Черно море

Черно море уреди млад бразилски нападател. Става дума за 19-годишния Матеус Машадо, който идва на „ Тича “ като свободен сътрудник. За последно той е ритал за нискоразредния Маринга, който се подвизава в бразилската Серия Д и играе в щатското състезание Паранаезе.
 Черно море продаде халф в Румъния Черно море продаде халф в Румъния
Според информациите в родината на Машадо, той е подписал с „ моряците “ контракт за три години. Самият футболист пък показа, че е доста благополучен от обстоятелството, че ще играе за първи път в Европа.

„ Точно поради такива провокации избрах футбола. В живота би трябвало непрекъснато да правиш избори, по този начин е и в тази игра. Мотивиран съм. Ще имам опция да опозная друга просвета, да срещна нови хора, да видя различен жанр на игра. Точно поради това съм удовлетворен от решението си “, съобщи нападателят пред uol.com.br.

Машадо работи най-вече на фланга и по-малко на върха на офанзивата. Въпреки че е единствено на 19 години, той е играл отвън Бразилия – в ОАЕ, където беше част от локалния Корфакан. В този тим младокът е бил съотборник с бившето крило на Левски Паулиньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР