Черно море Тича ще извади от употреба №5 и №8

...
Черно море Тича ще извади от употреба №5 и №8
Коментари Харесай

Преди мача с Левски в неделя: Черно море ще извади от употреба екипите на Борисов и Натов

Черно море Тича ще извади от приложимост №5 и №8 в чест на легендите на на отбора Христо Борисов и Спас Натов. Церемонията ще се състои тази неделя преди началото на мача на " моряците " против Левски от първия кръг на Националната баскетболна лига.

В своята кариера Христо Борисов-Адмирала иам 650 мача за Черно море и 101 за националният тим на България. Впоследствие, като част от треньорския щаб на варненци, печели две трофеи и три купи на страната. Борисов си отиде от този свят на 12 октомври 2005 година, а залата, в която тимът организира своите срещи, носи неговото име.

През 1995 година в състава на Черно море се причислява Спас Натов. До края на своята спортна кариера Капитана, както е именуван от почитателите, играе единствено за варненския клуб и с него печли 2 трофеи и три купи на България. Безпорно една от най-обичаните фигури в българския баскетбол, който е съдействал доста за развиването на играта с оранжевата топка.
Решението на управлението на клуба е в символ на благодарност към двамата за сериозните достижения в спортната им кариера за Черно море.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР