Черно море Тича разби Берое с 94:76 в 8-я кръг

...
Черно море Тича разби Берое с 94:76 в 8-я кръг
Коментари Харесай

Черно море Тича постигна втора поредна победа в НБЛ

Черно море Тича разруши Берое с 94:76 в 8-я кръг на Sesame Национална баскетболна лига. За " моряците " това бе втора поредна победа, откакто стартираха с шест провали този сезон, написа BGbasket.

Пред своите почитатели към този момент в цялостен състав, варненци изиграха фамозна втора част, в която значително взеха решение нещата. В нея Берое означи едвам 6 точки и се стигна до разлика от 24 след тотална доминация под коша за Черно море.

Първата четвърт другояче бе изцяло равностойна, като Берое даже за малко имаше преднина в нея, и приключи при единствено една точка разлика - 27:26.

Катастрофалната за Берое втора част стартира със 16-0 за Черно море, а гостите вкараха един-единствен панер от игра и то в последните секунди от полувремето.

Черно море отстъпи малко от газта и даде третата част на съперника, само че разликата съвсем не се промени. Мачът мина и без доста нарушавания, и от двете страни.

Варненци с относителна лекост резервираха двайсетина точки отдалеченост, а Берое мъчно намираше причини за повече.

Ейвърил Ъгба изигра следващия си отличен мач с екипа на Черно море с 30 точки и 11 битки. Мартин Йорданов и Къртис Джоунс способстваха за триумфа с 19 и 17.

За Берое Даръл Дейвис се отличи с 24 точки, 8 битки и 5 асистенции. 15 вкара Николай Титков и по 13 - Дарин Иванов и Карлос Пепин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР