Черно море победи с 1:0 и продължава да е без

...
Черно море победи с 1:0 и продължава да е без
Коментари Харесай

Черно море победи Ботев Пловдив и още е без загуба

Черно море победи с 1:0 и продължава да е без изгубен мач от началото на шампионата. Варненският отбор остава на второ място в класирането с 27 точки, с една по-малко от Локомотив Пловдив. Лидерът обаче е и с мач по-малко. Ботев Пловдив остава на 12-а позиция с 9 точки.

Черно море можеше да открие резултата още в първата минута. Ударът на Александър Василев обаче се отби от гредата. Натискът на домакините докара до логически гол в 19-ата минута. Антоан Конте не съумя да почисти топката от наказателното поле и Атанас Илиев се възползва от грешката му и с удар без подготовка вкара за 1:0. В 25-ата минута Илиев беше покрай втори гол, само че не уцели вратата. В 35-ата минута Едгар Пашеко също можеше да се разпише, само че вратарят Даниел Кайзер избави.

В 47-ата минута Кайзер предотврати още веднъж сигурен гол, спасявайки шут на Пабло Гарсия. После Васил Панайотов и Мазир Сула пропиляха шансове за второ попадение. В края и Влатко Дробаров не съумя да повиши на 2:0.

„ Не съм удовлетворен. Изгубихме и не играхме добре, не играхме както би трябвало. В този миг може да наподобява, че в този тим няма капацитет. Но играхме три доста тежки мача – с Лудогорец, ЦСКА-София и Черно море, в този миг те са над нас. Надявам се да подобрим играта си “, разяснява треньорът на Ботев Душан Керкез.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР