Черно море остана без сайт в ранния следобед на понеделник,

...
Черно море остана без сайт в ранния следобед на понеделник,
Коментари Харесай

Сайтът на Черно море се срина

Черно море остана без уебсайт в ранния следобяд на понеделник, 28 май. При опит да се влезе на страницата на варненския клуб, се появяваше известие, че уеб сайтът е недосегаем. Минути по-късно казусът беше отхвърлен.
 Черно море стяга тим от юноши
Възможно е казусът да е зародил поради големия интерес към формалната реакция на управлението на Черно море след абсурда в края на сезона в Първа лига. От Черно море освободиха шестима играчи със подозрения за симулативна игра, като измежду тях беше и легендата на клуба Георги Илиев.

Други четирима пък напуснаха през вчерашния ден, като двама от тях са отказали да възобновят договорите си. В последните се размахват резултати от детектор на лъжата.

Изпълнителният шеф на Черно море Марин Маринов разгласи пред " Меридиан Мач ", че в понеделник, 27 май, ще има публична декларация на уеб страницата на клуба, само че такава към момента няма.

Интересът към версията на шефовете е огромен от страна на последователите на ЦСКА, защото клубът беше забъркан непосредствено в абсурда. Влиятелни последователи на " алените " се питат в обществените мрежи какво става с обещаната декларация. Посоченият телефон за контакти в уеб страницата на Черно море на пресаташето пък дава свободно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР