Черно море и Берое се изправят днес от 21,00 часа

...
Черно море и Берое се изправят днес от 21,00 часа
Коментари Харесай

Берое ще брани четвъртото място срещу Черно море

Черно море и Берое се изправят през днешния ден от 21,00 часа на стадион " Тича " във Варна в пряк конфликт за четвъртото място в Първа лига. Срещата ще бъде ръководена от Георги Кабаков.

В момента четвъртата позиция е заемана от Берое, който има 54 точки, а " моряците " са пети с 51. В предходния кръг от шампионата момчетата на Александър Томаш се показаха почтено, само че изгубиха от ЦСКА вкъщи с 0:1. От своя страна Черно море завоюва семейството си на Ботев (Пд).

Илиан Илиев няма да може да разчита на Цветомир Панов, Георги Божилов, Емил Янчев, Жоаким Балми, Ради Василев и Кононго, които лекуват разнообразни контузии. В групата за дуела попадна Стефан Станчев, който пропусна мача с Ботев поради насъбрани жълти картони.
 Групата на Черно море за семейството на Берое
Групата на Черно море за семейството на Берое

От нея отпаднаха контузените Цветомир Панов, Георги Божилов, Емил Янчев, Жоаким Балми, Ради Василев и Кононго

Александър Томаш има много проблеми към окомплектоването на състава. Яя Меледже няма да играе и против Левски поради насъбраните девет жълти картона. Карлос Охене, който претърпя интервенция, също отпада от сметките на Томаш. Централният защитник Никита Баранов също е с контузия. Очаква се в средата на терена на мястото на Охене да стартира Иван Минчев, който след идването на ганаеца получава все по-малко игрови минути. Голямата въпросителна пред Томаш е кой да замести Баранов. По всяка възможност нападението на " зелените " ще се води от неостаряващия Мартин Камбуров.

Целта пред старозагорци е да удържат четвъртото място. В последните си три гостувания на " Тича " момчетата на Александър Томаш нямат загуба.
 Берое без трима съществени футболисти за визитата на
Берое без трима съществени футболисти за визитата на " Тича "

Контузени са Охене и Баранов, а осъден е Меледже
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР