Черният петък в Търговски център Камко ще изненада посетителите седмица

...
Черният петък в Търговски център Камко ще изненада посетителите седмица
Коментари Харесай

На Черния Петък отивам директно в Камко във Варна

Черният петък в Търговски център Камко ще изненада посетителите седмица по-рано.

Най-горещите предложения през годината може да грабнете не един, а цели три дни! Ела в Търговски център КАМКО, бул. Сливница 160 във Варна на 22,23 и 24ти Ноември и се възползвай от понижения на мебели, килими, матраци, мокети, пътеки, завеси, тапети и спално долни дрехи, предоставени от КАМКО и Сони-М.

Трудно е да избереш кои от обичаните си магазини да посетиш по време на Черния петък, по тази причина не губи време в циркулиране! Открий всичко за цялостното обзавеждане на дома си в Търговски център КАМКО !

Обичаме да посрещаме членове на фамилията по време на празниците, само че концепцията за образуване на огромно фамилно събиране може да е малко стресираща, изключително когато имаме потребност от възобновяване на обзавеждането. За благополучие Черният петък е съвършеното време да намерим всичко належащо на най-хубави цени!

Избери от голямо многообразие вълнени или синтетични килими в най-различни цветове и размери! А в случай че имаш потребност от пътека и килим в един дизайн, КАМКО е вярното място да ги откриеш. Освен това единствено този уикенд можеш да спечелиш подарък при покупка на килим!



Разгледай многочислените разновидности трапезни маси и столове и настани комфортно всички посетители на фамилната вечеря. Изборът от дивани и канапета ще задоволи и най-капризния усет!



Често посрещаме посетители от други градове, които остават да нощуват вкъщи за празниците. Накарай ги да се усещат уютно в спалнята с красиви пердета и първокласно спално долни дрехи.



Потопи се в богат избор и преференциални цени в Търговски център КАМКО или разгледай авансово продуктите онлайн на страниците на КАМКО и Сони-М .

Не пропускай!

Големите понижения са единствено на 22,23 и 24ти Ноември!

 

 

* обява

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР