Черният петък, който в някои вериги и интернет – магазини

...
Черният петък, който в някои вериги и интернет – магазини
Коментари Харесай

НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕХНИКА И ПЪТУВАНИЯ НА ЧЕРЕН ПЕТЪК В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

Черният петък, който в някои вериги и интернет – магазини стартира още от през днешния ден и ще продължи до края на седмицата, не е положително време да си купувате техника и пътувания. Причината е в Ретроградния Меркурий, който ни сполетя в петък против събота и ще ни тормози чак до Никулден – по-точно: 6 против 7 декември.
Сега въздействието му е най-силно – това става основно в първата и последната част от 3-седмичния интервал. И е най-нежелателно да се противопоставяме на без друго мощното му въздействие срещу ползите ни.

Техниката, която се купува по време на Ретрограден Меркурий дава бъгове, проблеми и може да обърка доста неща и да сътвори огромни неприятности. Потърпете до навечерието на коледните празници – тогава отново ще има великодушни понижения, защото закъсвацията на популацията е цялостна и продажбите са никакви.
Особено внимавайте, в случай че смятате да купувате въпросната техника на погашение, т.е. на заем. Ретроградният Меркурий не е положително време да се подписват каквито и да било контракти, изключително за заеми.

Причината е, че тази планета доминира над търговията, над всевъзможни покупко-продажби и замяна на пари. Когато се движи наобратно, това усложнява покупко-продажбите, води до забавяния и се отразява отрицателно на цялостното им развиване, без значение за какъв брой време напред. Освен на търговците, Меркурий е и настойникът на крадците, имайте го поради! Човек предизвестен, на половина е избавен...

Ретроградният Меркурий не е положително време също по този начин и да тръгвате и да планирате странствуване, без значение с какво транспортно средство, на какъв брой далечно рлазстояние и на каква стойност.
Правете в този момент проектите за идващите празници, само че ги пазарувайте след Никулден – хем и цените може още да паднат, тъй като търсенето по никакъв начин не е огромно.

И за пътуващите, които не слушат предизвестия, важи същото като за правещите покупко-продажби: могат да чакат съществени затруднения и най-малкото забавяния, а последното е най-изнервящото нещо, когато най-малко за малко сте избягали от нормалното ежедневие и от изнервящата конюнктура на експанзия в България.

Ето примерно парламентарния началник Цвета Караянчева, която смяташе, че Пекин е столица на Виетнам, а в този момент споделя, че е на 2-дневно посещаване в Япония, което стартира в действителност 3 дни преди да е разгласен формалният му старт. Тя отпътува на ръба на Ретроградния Меркурий и може да се отърве от негативизма му.

За пътуващите също важи правилото за неподписване на контракти в този миг, колкото и преференциални да наподобяват. Когато плащаш на ниска цена, постоянно плащаш два пъти, както са споделили мъдрите хора. Това с изключително мощ важи таман по време на Ретроградния Меркурий.

Да не приказваме, че тази планета покровителства и връзките – в веществен и невеществен смисъл, тъй че нещо на пръв взор ново и вълнуващо, може да се окаже предмет на разногласия, интриги и скарвания, които да се окажат минимум неприятни, а в неприятния случай – даже непоправими. Таково изостряне е много типично за Ретроградния Меркурий.

Периодът е добър за коригиране – да вземем за пример на техника, на връзки, на неточности, за завръщане на остарели хора и неща за положително в живота ни. Ако до момента не е вървяло на някого, на него пък ще провърви.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР