Черният петък е тук. А ако питате Nissan и американския

...
Черният петък е тук. А ако питате Nissan и американския
Коментари Харесай

Дрифт в мола: черен петък по американски

Черният петък е тук. А в случай че питате Nissan и американския бранд Hoonigan, който е благосъстоятелност на небезизвестния дрифт водач Кен Блок, това няма нищо общо с понижение на облекла, техника и какви ли не други артикули. Време е за протест против консуматорството. И какъв по-добър метод от безобразно добър дрифт в зарязан мол в Щатите.

Видеото е снимано в запустял търговски център в покрайнините на Лос Анджелис, а двете основни настоящи лица в него са двама дрифт водачи - двукратният първенец Крис Форсбърг и сътрудника му Райън Тюерк. Колите? Те са мощно модифицирани версии на Nissan 370Z, всяка от които разполага с мощ от 1000 к.с. Ето това е " същински " протест против консуматорството. Поне в случай че не приказваме за петролния бизнес.

От качеството на видеото има какво да се желае, само че пък клипът е сниман благодарение на 360-градусови камери, които ни разрешават да се насладим на действието от всеки ъгъл. Например по какъв начин Форсбърг прекарва задната ос на колата си по ръба на един от балконите на мола. Както самият водач изяснява: " Знаех, че душевен мога да не помни за това, че мога да падна на долния етаж, само че най-голямото ми терзание беше настилката. Беше доста прашно, а под целия отпадък имаше добре гладък бетон. " Е, справил се е добре.

Не подобен шанс е имало част от снимачното съоръжение. Една от GoPro камерите безусловно е била " вградена във фасадата " при едно от прекосяването на колите, а друга е била прегазена. Малшанс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР