Черните облаци над мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер

...
Черните облаци над мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер
Коментари Харесай

Зидан или Конте? Кой ще наследи Солскяер в "Манчестър Юнайтед"?

Черните облаци над мениджъра на " Манчестър Юнайтед " Оле Гунар Солскяер се сгъстяват. Въпреки че управлението на футболния гранд към момента гласоподава доверие на своя ментор, шушуканията, че скоро ще бъде заменен, стават все по-категорични.

Причината е слабото показване на " алените дяволи " от началото на сезона. Те позволиха загуба от " Йънг Бойс " в Шампионската лига, а в шампионата са на нежеланата шеста позиция.

Във футболните среди към този момент се спрягат имената на наследниците на Солскяер за поста, който той зае през 2018 година Като най-сериозни претенденти се обрисуват Зинедин Зидан и Антонио Конте.

Снимка: Getty Images

Според слуховете максимален последовател на концепцията френският експерт да застане отпред на " Манчестър Юнайтед " е завърналият се в отбора Кристиано Роналдо. Именно португалецът лобира за неговото предопределение. Двамата си сътрудничиха в интервала 2016-2018 в " Реал " Мадрид и съумяха да завоюват 3 пъти Шампионската лига.

Зидан е без работа от началото на сезона, откакто приключи своя втори интервал отпред на " Реал " Мадрид. Според слуховете, той е отказал покана от новите притежатели на " Нюкасъл " преди дни.

Снимка: Reuters

Антонио Конте също е без тим. За последно той води " Интер " до началото на сегашния сезон. Италианецът сякаш е безконечната алтернатива за треньор на " Манчестър Юнайтед ". Неговото име попада постоянно в листата на евентуалните мениджъри, когато се заприказва за промяна отпред на отбора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР