Черни облаци са надвиснали над поп-фолк певицата Емануела в края

...
Черни облаци са надвиснали над поп-фолк певицата Емануела в края
Коментари Харесай

Черни облаци над Емануела: Непозната ѝ гледа детето, чуди се с каква болест ще си го вземе

Черни облаци са надвиснали над поп-фолк певицата Емануела в края на лятото. 

Както по-рано писахме, съдът даде упражняването на родителските права над сина ѝ Мити на неговия татко - предприемачът Димитър Динев.

Тогава певицата избухна против съдийското решение, което стъпваше върху обстоятелството, че работата ѝ би ѝ пречила да оказва съответни наставнически грижи и уточни, че и други специалности като тази на лекарите и пожарникарите да вземем за пример, е обвързвана с нощен труд.

Нещо повече - тогава Емануела уточни, че съдийката, отсъдила на страната на Димитър Динев, носи също фамилия Динева, само че по-късно разяснява, че май става въпрос единствено за съвпадане. 

Та Емануела има нов проблем в тази посока и той е обвързван с обстоятелството, че на всеки 2-3 месеца друга жена гледа сина ѝ, когато е при татко си. 

" И арбитър Динева реши, че детето ще се отглежда в добра среда при татко си! България!!! ", възмущава се Емануела, споделяйки клипче, направено явно от актуалната жена до Димитър Динев. 

" Миналата година, сина ми се прибра от режим при " любящия татко " с гъбички на интимните елементи, само че и това не беше кредитирано от сидийката Динева, в този момент с каква болест ще ми прибере детенцето, към този момент ме е боязън да предположа???!!!! А по отношение на това момиче разрешило си да качва непознато дете в обществени мрежи, несъмнено, че ще подхваща ограничения, както и към " любящия татко "!? ", заканва се Емануела. 

Малкият Мити е на 4 годинки. Според решението на съда Емануела би трябвало да заплаща по 200 лева прехрана за сина си и да го вижда едвам два пъти месечно. 

Тя има право да прекарва по 1 месец с него през лятото, стига ваканцията да не съответствува с тази на бащата. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР