Черната сила на Левски Жуниор Мапуку започна да блести повече

...
Черната сила на Левски Жуниор Мапуку започна да блести повече
Коментари Харесай

Новият нападател на Левски - Черна сила или стойкаджия от Инстаграм

" Черната мощ " на Левски Жуниор Мапуку стартира да свети повече в обществените мрежи, в сравнение с терена. Нападателят разгласява поредна фотография в Инстаграм, подкрепена от мощни думи под нея. И стартира да нервира.

Новият нападател дойде Берое това лято загатна за головия си усет с двете попадения в първия мач от Лига Европа против черногорския Сутиеска (3:1), само че сякаш всичко завърши с този дуел.

Мапуку незабавно притегли благосклонностите на почитателите със своята отдаденост по време на дуела, в това число и с няколко  атрактивни отигравания. На стадиона онази вечер незабавно се усети духа на последната голова машина на Левски - Гара Дембеле. Уви, за негово злощастие еуфорията бързо избледнява.

На реванша в Черна гора той по този начин и не съумя да затрудни отбраната на Сутиеска. Седмица по-късно нападателят бе беззащитен в наказателното поле на Хайдук в първия мач от втория квалификационен кръг на европейския шампионат. Именно заради тази причина към този момент стартира да витае във въздуха мълвата, че треньорът на Левски Николай Митов счита да стартира реванша с хърватите, поставяйки Сержиу Буш на върха на офанзивата.

За сметка на това, Мапуку набира от ден на ден самочувствие в обществените мрежи. Нападателят не пропуща да се показа като един изтъкнат наследник Чък Норис със своите ударни изявления. От една страна, това не е неприятно. Все отново той показва нещо, което от дълго време не сме виждали в синия отбор - самочувствие. Освен това, към този момент рядко се случва футболистите да покажат пристрастеност към играта и тима... въпреки и малко демонстративно.

От друга страна, стилните изявления в жанр Пол Погба, Патрис Евра и други спортни величия провокират смях, имайки поради равнището на българския футбол. Последната фотография на Мапуку е пред тоалетните на един от столичните молове.

Това припомня ли ви на някои видни модерни персони? Вероятно да. Предизвиква паника и измежду почитателите, тъй като " побългаряването " на чужденците стартира прекомерно рано. В предходни години тази трансформация започваше най-малко след първия полусезон. Сега - след няма и месец.

Няма неприятно човек да се похвали с новите си тоалети, само че първо би трябвало да се раздаде със " синята " фланелка. Успехите на терена ще му донесат задоволително известност. Иначе Мапуку и Мапуковците ще останат едни анимационни герои от Инстаграм. Преди да бъдат сменени със идващите!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР