Черешовите нокти ще доминират през зимния сезон. С настъпването на

...
Черешовите нокти ще доминират през зимния сезон. С настъпването на
Коментари Харесай

Тъмна череша: Най-актуалният цвят за маникюр тази зима

Черешовите нокти ще преобладават през зимния сезон.

С настъпването на студените дни, множеството дами залагат на по-тъмни цветове за своя маникюр. Всички нюанси на аленото, както и черното са измежду най-предпочитаните цветове. Какво ще кажете обаче да обедините тези два цвята? Тъмната череша е съвършеният цвят, с който да разкрасите ноктите си през мрачните дни.

Тъмната череша стои прелестно както на по-къси нокти, по този начин и на по-дълги, тъй че приказваме за универсално използван настоящ цвят.
Какво съставлява маникюрът тъмна череша?
Точно както подсказва името му, цветът тъмна череша е този бездънен, кондензиран и изискан червен колорит, напомнящ за узрели черни череши. Оттенъкът има „ вампирска “ атмосфера като лака мрачно алено вино, само че тъмната череша има наклонност за още по-голяма дълбочина на цвета. На пръв взор може да се сметне за тъмнокафяв или даже черен, само че с вярната светлина могат да се видят лилави и червени нотки, които блестят.

 Добави изложение

Тази мрачна композиция сред червени, кафяви и лилави тонове прави всяка дължина и форма на ноктите запаметяваща се. И защото този цвят е толкоз самоуверен самичък по себе си, не се нуждае от спомагателни приложения, с цел да изпъкне. С тъмна череша може да разкрасите ноктите си както през студената есен, по този начин и през зимата. Освен това този колорит се съчетава прелестно и с по-тъмните цветове, присъщи за есенно-зимния дрешник.

Имайте поради обаче, че тъкмо както самите череши, не всички черешови лакове имат идентични нюанси. Някои съдържат по-светли нотки на алено или слива, до момента в който други се приближават до черно. В спектъра на черната череша има разнообразна гама и вие би трябвало да изберете своя обичан.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР