Черен сладолед е най-популярното ледено изкушение това лято на южния

...
Черен сладолед е най-популярното ледено изкушение това лято на южния
Коментари Харесай

Черен сладолед е хитът на плажа в Слънчев бряг

Черен сладолед е най-популярното ледено прелъщение това лято на южния плаж в Слънчев бряг. Нестандартният десерт, който се предлага гарниран с малини и замразен шоколад е последния шлагер по който туристите са луди.

" Черният цвят на леденото прелъщение се реализира с въглерод на прахуляк, стрит черен сусам или с мастило от сепия ", коментират кулинарните специалисти. Казват, че по този метод черните ледени кристали влияят на организма като деен въглен, работят прочистващо и извеждат непотребната вода, която се задържа в тялото. Черната кокосова пепел работи също и тонизиращо на организма, по тази причина е съвършена за летните горещини.

" Ако можем да приказваме за същински нов шлагер на южния плаж в Слънчев бряг през лято 2019, то това е черният сладолед. Това не е просто сладолед с мрачен шоколад и черен оцветител, а има неповторим усет и състав. Десертът се оказа същинско украшение край морето. Невероятното ледено прелъщение е с мирис на домашна ванилия, а при консумация оцветява устата в черно за известно време. За множеството туристи това е извънредно занимателно, а фотосите им с черното прелъщение към този момент заливат обществените мрежи ”, споделят от личния състав на плажа.

Дамите пък са луднали по коктейла Антиейджинг. Както подсказва името, той има мощен подмладяващ резултат, по тази причина е и най-предпочитаната напитка от нежния пол. Приготвя се с естествен сок от алое, лимон, лайм, нар, листа от мента и доста натрошен лед. Освен, че работи подмладяващо, той има и мощни лечебни свойства. Приет вътрешно, алое вера детоксикира, подтиква растежа на нови кафези, подкрепя имунната система и усъвършенства храносмилането. Цената на чаша 300 мл е 6 лв..
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР