Челси удържа късно завръщане, докато се справяха с блуса си

...
Челси удържа късно завръщане, докато се справяха с блуса си
Коментари Харесай

Краят на Челси като гост привлече разочарование, тъй като Коул Палмър ги уволни, за да изнерви победата на Лутън - 5 точки за разговор

Челси удържа късно завръщане, до момента в който се справяха с блуса си като посетител с въодушевена от Коул Палмър победа над Лутън Таун.

Маурисио Почетино беше видял тима си да губи последните си четири мача като посетител - най-лошото им показване от дните на Клаудио Раниери - само че те бяха напред при започване на Kenilworth Road с помощта на Cole Palmer. Лутън обаче обезпечи довеждане докрай на трибуната, защото означиха два гола в края на срещата.

Първият удар на Палмър за деня беше подарък, откакто неприятно изчистване на Лутън му разреши да рифлва. Нони Мадуеке, който претърпя травма, която ограничи минутите му този сезон, по-късно стигна до втория си гол за седмица, с цел да удвои преднината на Челси преди полувремето. Крилото сподели самообладание, преди да нанесе удара си около Томас Камински.

Палмър, който беше централен в атакуващата игра на Челси, натрупа втория си миг с още един първокласен миг, като заобиколи вратаря, преди да покаже сензационно самообладание, с цел да отбел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР