Челси претърпя петата си загуба във Висшата лига за сезона,

...
Челси претърпя петата си загуба във Висшата лига за сезона,
Коментари Харесай

Кулибали: Сами сме си виновни

Челси претърпя петата си загуба във Висшата лига за сезона, откакто загуби с 1:0 против Нюкасъл във Висшата лига в събота, с помощта на зашеметяващия гол на Джо Уилок. " Сините " към този момент изгубиха четири от последните си пет мача във всички надпревари под управлението на Потър, само че Кулибали упорства, че играчите би трябвало да поемат цялата виновност за тревожното им намаляване във формата.

" Боли, дойдохме тук, с цел да вземем три точки. Знаехме, че са в добър миг, че подвигат интензитета и че изключително вкъщи имат публиката зад тях. Днес Челси не е на мястото си и единствените виновници сме ние. Така че би трябвало да се гледаме в очите и да продължим да работим, с цел да сложим Челси на мястото му ", каза бранителят пред Canal Plus след загубата от " свраките ".

Отборът на Греъм Потър към този момент загуби поредни мачове против Арсенал и Нюкасъл и е на осмо място в таблицата на лигата с 21 точки от 14 мача. Кулибали се надява, че почивката на Световното състезание ще се отрази добре на Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР