Челси получи позволение от Премиър лийг да извърши частична промяна

...
Челси получи позволение от Премиър лийг да извърши частична промяна
Коментари Харесай

Челси получи разрешение, което Ливърпул и Манчестър Юнайтед не получиха

Челси получи разрешение от Премиър лийг да извърши частична смяна в екипа си и до края на сезона да играе с спомагателна емблема, изобразяваща трофея от Световното клубно състезание. Според медиите на Острова шефовете на Висшата лига са взели това решение, защото считат, че това достижение е нещо положително за британския футбол.

До този миг разпоредбите забраняваха да се извършава каквато и да било смяна по екипа в хода на сезона. Например преди време на и Манчестър Юнайтед бе отказано да носят сходни емблеми, когато станаха международни клубни първенци. Всъщност на мърсисайдци бе разрешено да го създадат единствено в първия си домашен мач, откакто подвигнаха трофея през декември 2019 година.

Челси носи новите екипи в мача с Кристъм Палас, само че тогава се смяташе, че клубът е получил позволение да направи това единствено в един мач, сходно на случая с Ливърпул. " Сините от Лондон " обаче са първият тим, който ще носи трофея на фланелките си до самия завършек на сезона.

УЕФА не постанова сходна възбрана, тъй че играчите на Томас Тухел носеха фланелките с трофея от Световното клубно състезание и във вчерашния дуел с Лил от 1/8-финалите на Шампионската лига.
 Жиру: Още не сме спечелили нищо Жиру: Още не сме спечелили нищо 23 фев | 17:17 159 0  Осминафиналист в ШЛ се оплака от 15 случая на COVID-19 Осминафиналист в ШЛ се оплака от 15 случая на COVID-19 23 фев | 17:03 494 2  Мартинели бил четири пъти на проби в Манчестър Юнайтед Мартинели бил четири пъти на проби в Манчестър Юнайтед 23 фев | 16:54 629 0  Ясни са датата и часът на идващия конфликт сред Реал Мадрид и Барселона Ясни са датата и часът на идващия конфликт сред Реал Мадрид и Барселона 23 фев | 16:50 589 0  Севиля няма да разчита на Марсиал в Загреб Севиля няма да разчита на Марсиал в Загреб 23 фев | 16:41 366 0 Виж всички Водещи Новини  Футболистът, който спря входящите прехвърляния, проговори за ЦСКА - София, Стойчо, Стоичков и Ганчев Футболистът, който спря входящите прехвърляния, проговори за ЦСКА - София, Стойчо, Стоичков и Ганчев 23 фев | 16:01 13534 29  Клубовете сами ще вземат решение дали да изискват зелен документ за публиката на мачовете Клубовете сами ще вземат решение дали да изискват зелен документ за публиката на мачовете 23 фев | 14:20 6968 31 Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР