Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви днес, че от началото на

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви днес, че от началото на
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: В Украйна до момента са воювали над 20 000 чеченски бойци

Чеченският водач Рамзан Кадиров съобщи през днешния ден, че от началото на съветската " специфична военна интервенция " в Украйна в нея са се присъединили над 20 000 чеченски бойци, като повече от 9000 от тях сега се намират на предните линии на фронта, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8176
" От началото на специфичната военна интервенция в нея са взели участие над 20 000 чеченски бойци, като повече от 9000 от тях сега се намират на предните линии на фронта. По време на специфичната военна интервенция районната социална фондация, носеща името на Героя на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров, е предала на жителите на освободените територии повече от 20 000 тона филантропична помощ ", написа той в своя канал в " Телеграм " след среща с представители на силовите ведомства.

Кадиров означи, че от първия ден бойците от Чеченската република се оправят великолепно с поставените задания. " Разпоредих на командирите на подразделения и на началниците на регионални отдели на министерството на вътрешните работи да подхващат нужните ограничения за образуване на запаси от искащи да постъпят на работа във военните структури, а също и да провеждат съответните учения за тях. Това ще даде опция за бързото попълване на редиците на силите за сигурност с подготвени и готови бойци, ако се появи такава потребност ", добави чеченският водач. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР