Чеченският лидер Рамзан Кадиров заплаши Полша с денацификация след Украйна,

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров заплаши Полша с денацификация след Украйна,
Коментари Харесай

Кадиров иска да денацифицира Полша и да води борба със сатанизма в цяла Европа

Чеченският водач Рамзан Кадиров заплаши Полша с " денацификация " след Украйна, съобщи Униан. Той съобщи, че " би трябвало да се води битка със сатанизма в цяла Европа ".

Според Кадиров, Польша " проси оръжия от  Щатите ", откакто изтощила личните си военни запаси поради помощта за Украйна.

" И в този момент тя е объркана: а какво ще стане, в случай че след сполучливо довеждане докрай на специфичната военна интервенция Русия стартира да " денацифицира " и " демилитаризира " идната страна? Та след Украйна на картата е Полша! Няма да скрия, персонално аз имам такова желание и аз неведнъж съм заявявал, че битката със сатанизма би трябвало да продължи в цяла Европа и преди всичко на територията на Полша. Затова поляците в точния момент се усетиха. " – написа Кадиров в Telegram.

Той добавя, че през юли следва годишният Марш за автономност на Силезия. Според него този полски район " заслужава специфичен самостоятелен статут и там е извънредно нужен референдум, за който Русия може да окаже организационна помощ ".

" Моли Полша, моли господарите си ", написа още Кадиров.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР