Чеченският лидер Рамзан Кадиров призова американския милиардер Илон Мъск да

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров призова американския милиардер Илон Мъск да
Коментари Харесай

Кадиров кани нежната Илона на подготовка в Грозни за дуела с Путин

Чеченският водач Рамзан Кадиров прикани американския милиардер Илон Мъск да не мери с съветския президент Владимир Путин, който Мъск преди дни предложения на двубой със залог Украйна, тъй като са прекомерно разнообразни категории. Кадиров предложения бизнесмена на образование в Грозни, с цел да се трансформира от " нежната Илона " в " жесток Илон ", на което Мъск отговори с възприятие за комизъм като се прекръсти в Туитър на Илона и отхвърли тренировките, тъй като ще му дадат огромно преимущество пред Путин.

В поста си в Телеграм Кадиров се обръща към Мъск на " ти " и го пита по какъв начин си показва дуела. " Ти в аления ъгъл на кръга – предприемач и туитърен блогър, Путин в синия – международен политик, пълководец, опасност за Запада и Съединени американски щати. Няма да наподобява спортменско Владимир Владимирочев когато бие надалеч по-слаб съперник ", написа чеченският водач. Според него Мъск " би трябвало да се укрепи " и му предлага няколко благоприятни условия да тренира, с цел да устоя физически и морално, както и да придобие стоманени нерви.

" Ще се върнеш от Чеченската република напълно друг човек, Илона, т.е. Илон ", приключва поста си Кадиров

" Благодаря за предлагането ", отвърна му Мъск, като като препубликува поста на Кадиров. " Но такава отлична подготовка би ми дала прекалено много преимущество. Ако той (Путин) се тормози да се бие, ще приема да употребявам единствено лявата си ръка. А даже не съм левичар ", написа Мъск и смени името си на Илона.

Thank you for the offer, but such excellent training would give me too much of an advantage.

If he is afraid to fight, I will agree to use only my left hand and I am not even left-handed.

Elona
— Elona Musk (@elonmusk)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР