Че шампионът от Уимбълдън“ ще пропусне US Open, беше ясно

...
Че шампионът от Уимбълдън“ ще пропусне US Open, беше ясно
Коментари Харесай

Déjà vu? Джокович пропуска US Open заради липса на COVID ваксина

Че първенецът от „ Уимбълдън “ ще пропусне US Open, беше ясно още от през вчерашния ден, въпреки и импровизирано. Съответното се разбра от листата с играчи на формалния уебсайт на Откритото състезание на Съединени американски щати, в който името на Ноле отсъстваше.

 

Освен това на формалния уебсайт на Новак Джокович написа, че той няма планувани шампионати за този интервал от годината.

 

Джокович не е в включен и в формалния афиш на US Open, който показва осем от звездите при мъжете и дамите - Рафаел Надал, Даниил Медведев, Ник Кирьос и Карлос Алкарас дружно със Серина Уилямс, Наоми Осака, Ига Швьонтек и Ема Радукану.

 

Сърбинът игра за последно на „ Уимбълдън “, където завоюва своята 21-ва купа от „ Големия шлем “.

 

„ За страдание, няма да мога да пътувам за Ню Йорк и да вземам участие на US Open. Благодаря на всички ви за известията, с които ми изказахте своята обич и поддръжка. Успех на всички участници! Ще продължа да подкрепям положителната си форма и ще запазя позитивната си настройка, очаквайки идната опция да изляза още веднъж на корта. Ще се забележим скоро, свят на тениса! “, написа Джокович в Twitter.

 



 

Ако ви се коства, че имате déjà vu

 

Заради липса на ваксина сърбинът не бе позволен до присъединяване на Откритото състезание на Австралия при започване на годината, когато се разигра страхотна драма. Освен това Новак Джокович беше заставен да се отдръпна от шампионатите в Индиън Уелс и Маями, защото американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите не позволиха сърбина да влезе в страната.

 

„ Знам, че не съм имунизиран и не възнамерявам особено да се имунизирам преди US Open. Не имам вяра, че нещо ще се промени в законодателството на Съединените американски щати. Или е допустимо? Знаете ли нещо за това? Не знам. Нямам такава информация “, съобщи Новак Джокович на конференцията откакто завоюва „ Уимбълдън “ през юли.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР