Че певицата Михаела Маринова е безкрайно талантлива, знаем всички. Но

...
Че певицата Михаела Маринова е безкрайно талантлива, знаем всички. Но
Коментари Харесай

Михаела Маринова и гаджето - на планинска почивка! Певицата изви глас над Рила

Че певицата Михаела Маринова е безпределно надарена, знаем всички. Но в това към този момент се увери и местността Бодрост, Ботевградско. Ето какво имаме поради:

Виж още: Джералдин от " Игри на волята " с благ спомен и до какво значимо умозаключение доближи

" Имам едно предписание, което постоянно съблюдавам и то гласи: “Кача ли се на високо, наложително пея!! “ Магично е ", написа тя под късото видео. Всъщност Михаела Маринова неслучайно се е озовала точно на това място. Тя е там с обичания си, футболиста Александър Дюлгеров, като двамата се любуват на зимата в цялостния ѝ искра. Е, и на любовта между тях, несъмнено.

Виж още: Какъв карък! Теа и Наум с първа отмора без детенцето им, а в това време то... проходило!

От Instagram профила на Михаела Маринова разбираме, че тази зима се е отдала на хубостите, които сезонът предлага в България. Така да вземем за пример тя и Дюлгеров са посрещнали Нова година в Пампорово. 

Виж още: Първо инфлуенсърско бебе за годината: " Светът на Ванката " се снабди с нов член, Кирязов стана татко

" Отминаващата година несъмнено беше годината на уроците за мен, както в персонален, по този начин и в професионален проект.Също по този начин бе и година, в която дружно с обичани хора и екип осъществихме дълго чакани фантазии.Честно казано, всичко протичащо се в международен мащаб ми работи добре, работи ми мотивиращо ", написа за 2020 година певицата. 

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР