Чай от джинджифил за елиминиране на слузта Здравословните напитки, които

...
Чай от джинджифил за елиминиране на слузта Здравословните напитки, които
Коментари Харесай

Чай от джинджифил при първите симптоми на настинка

Чай от джинджифил за елиминиране на слузта

Здравословните питиета, които ще ви предложим, служат за подсилване на имунитета, предотвратяват развиването и появяването на заболявания, имат противоракови резултати и предизвикват апоптоза на раковите кафези, почистват тялото от отрови и усъвършенстват храносмилането. Помагат при кашлица, инфектиране и за обособяване на слузта.

Всъщност, слузта е чест сателит при настинки, само че в случай че не се лекува може да докара до съществени положения и задръстване на дихателните пътища и инфекции.

Следователно, не трябва да пренебрегвате даже и най-малките инфекции, тъй като доста елементарно могат да се трансфорат в съществени положения. Ако усетите някакви признаци на простуда, направете незабавно чай от джинджифил, правете гаргара с куркума и сол, вдишайте розмарин и консумирайте колкото е допустимо повече мед и лимон.

Чай от джинджифил
6-7 части джинджифил
2 чаши вода
малко лимон
1½2 чаена лъжичка черен пипер

Приготвяне:
Сложете водата на котлона, откакто заври, прибавете джинджифила и черния пипер. Варете на слаб огън за 15-20 минути. Покрийте и след 5 минути прецедете. Когато изстине, прибавете лимоновия сок. Пийте по 2 чаши дневно преди хранене.

Куркума и сол
1 супена лъжица куркума
½ чаена лъжичка сол
1 чаша гореща вода

Приготвяне:
Разбъркайте 1 лъжица куркума в чаша вода. Добавете половин чаена лъжичка сол, след което направете гаргара с тази течност. Задръжте куркумата в устата си за известно време, след което я изплюйте. Повторете това няколко пъти.

Инхалации с розмарин
½ супена лъжица розмарин
½ супена лъжица мащерка
4 чаши вода

Приготвяне:
Вземете половин лъжица розмарин и половин лъжица мащерка, по-късно ги смесете и ги сложете да заврат във водата. Вдишайте парата за към 10 минути и ще забележите, че незабавно ще почувствате облекчение.

Вижте още: Подуването на корема и газовете ще останат в предишното

Лимон и мед
Изстискайте половин или цялостен лимон, след което прибавете 1 или 2 супени лъжици мед. Изпийте го и незабавно ще се почувствате по-добре. Това ще ви даде сила и ще помогне за повишение на имунитета ви. Можете да добавите и малко канела.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР