Частната руска военна компания Вагнер понижава стандартите си за набиране

...
Частната руска военна компания Вагнер понижава стандартите си за набиране
Коментари Харесай

``Вагнер`` предлага по $3500 и амнистия на затворници, ако отидат на фронта -

Частната съветска военна компания " Вагнер " намалява стандартите си за набиране на личен състав след тежките загуби, понесени във войната против Украйна, заяви английското министерство на защитата.

Военната група вече наема и наказани лица. На новобранците се дава доста лимитирано образование, като това най-вероятно ще се отрази на бъдещата оперативна успеваемост на групировката, показват от английското министерство. Понижаването на стандартите за набиране на военнослужещи " ще понижи цената им като опора на постоянните съветски сили ", означават от ведомството.

Неотдавна профилираната проверяващата медия Important Stories (iStories) откри, че на съветски пандизчии в Санкт Петербург се оферират независимост и пари, в случай че вземат участие във войната в Украйна.

Роднини на пандизчии, излежаващи присъди в града, описват пред изданието, че компанията " Вагнер " предлага по 200 000 рубли (3500 долара) и прошка против шестмесечна " доброволна " работа в региона на Донбас, в случай че пандизчиите се върнат живи.

Изпълнителният шеф на Международната асоциация за кодекс на държание Джейми Уилямсън съобщи пред Newsweek, че " Вагнер " се състои от някогашни чиновници на съветската войска и служи за наемане на военни на контракт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР